Mitä life coaching on?

Etusivu Foorumit Mitä life coaching on?

Merkitty: 

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #21
  admin
  Avainmestari

  Kukaan ei puhunut mistään elämäntapavalmennuksesta vielä muuta vuosi sitten, mitä on tapahtunut?

  #223
  admin
  Avainmestari

  Life coaching on yksi valmennuksen muoto, joka keskittyy auttamaan ihmisiä saavuttamaan henkilökohtaisia tavoitteitaan ja kehittämään taitojaan. Life coaching auttaa ihmisiä tunnistamaan omat vahvuutensa ja heikkoutensa, luomaan selkeät tavoitteet ja suunnitelmat niiden saavuttamiseksi, sekä ylittämään esteet, jotka estävät heitä saavuttamasta tavoitteitaan.

  Life coaching käyttää monia erilaisia menetelmiä, kuten keskusteluja, kysymyksiä, tehtäviä ja arviointeja, auttaakseen ihmisiä kehittämään itseluottamustaan, parantamaan suhteitaan, saavuttamaan uratavoitteitaan, löytämään tasapainoa elämässä ja paljon muuta.

  Life coaching on yksilöllistä ja räätälöityä jokaiselle henkilölle. Se auttaa ihmisiä löytämään oman sisäisen motivaationsa, tavoitteensa ja visionaan, ja auttaa heitä saavuttamaan nämä tavoitteet käytännöllisesti ja tehokkaasti. Life coachingin tavoitteena on auttaa ihmisiä saavuttamaan oma potentiaalinsa ja parantamaan elämänlaatuaan.

  Life coaching ei ole terapiaa, vaan se keskittyy tulevaisuuteen ja auttaa ihmisiä saavuttamaan tavoitteitaan ja kehittämään taitojaan. Life coaching on hyvä vaihtoehto niille, jotka etsivät tukea elämän eri osa-alueille, kuten ura, suhteet, itsetuntemus ja henkilökohtainen kehitys.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.